Ledig tjänst 2020: Arbetsledare

Ledig tjänst 2020: Arbetsledare

Kjellbergs Bygg i Trosa AB är ett familjeföretag som funnits sedan 1908.

Kjellbergs Bygg erbjuder fastighetsägare, företag och privatpersoner i Sörmland och Stockholm en helhetslösning i nybyggnads-, renoverings- och ombyggnadsprojekt.

Vi är idag 36 anställda och arbetar med nyproduktion, renoveringar, tillbyggnader, trä- & betongarbeten, Plattsättning samt fastighetsservice.

Våra kunder är bl.a. Skanska, Nokon AB, Nyköpingshem AB, Nyköpings Kommun, Trosa Kommun samt privata beställare och fastighetsbolag.

För att kunna fortsätta växa och möta den ökade efterfrågan så söker vi nu Arbetsledare till våra Rot och nyproduktionsprojekt.

Vi är verksamma i Nyköping/Trosa/Vagnhärad/Gnesta/Södertälje med omnejd.

Som Arbetsledare har du en av de viktigaste rollerna inom vårt företag. Rollen som Arbetsledare, är ett omväxlande jobb med stort eget ansvar i att driva projekten ute på plats. Sköta kundkontakter och underleverantörer i projekten samt tidsplanerna, äta hantering och arbetsmiljö. Du ansvarar för projektets genomförande tillsammans med närmsta chef – från uppstart till överlämnande till kund. Som arbetsledare kommer du att planera leda och fördela arbetet gentemot våra yrkesarbetare. Projekten du kommer att jobba med kommer att variera i storlek och kundgrupper beroende på din erfarenhet och kunskap. Stort fokus kommer att ligga på arbetsmiljö, struktur och kvalitet i alla våra projekt.

Dina erfarenheter och egenskaper

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna du har minst 5 års erfarenhet som arbetsledare inom bostadsproduktion eller rot projekt.

Vidare ser vi att du har goda ledaregenskaper och kan arbeta självständigt, samt att du har förmåga att skapa förtroende för såväl medarbetare, kund och allmänhet.

  • Du har en god förmåga att leda och fördela arbete
  • Du är bra på att planera och organisera ditt arbete
  • Du skapar och utvecklar goda relationer samt trivs med att leda, inspirera och utveckla andra
  • Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål
  • Du har ett positivt synsätt
  • Du har god datorvana och B-körkort.
  • Du ser möjligheter i det du gör, är inte rädd för nya arbetssätt och trivs med att lösa komplexa problem tillsammans med ditt team.

Skicka din ansökan med CV och referenser via mail.

Mail: kontoret@kjellbergsbygg.se
Hemsida: www.kjellbergsbygg.se

Kjellbergs Bygg i Trosa AB, Redskapsvägen 1, Box 86, 619 22 TROSA, Tfn. 0156-260 35, Fax. 0156-260 49

Se hela annonsen i PDF-format