Ledig tjänst 2020: Kjellbergs Bygg söker Arbetschef

Ledig tjänst 2020: Kjellbergs Bygg söker Arbetschef

Kjellbergs Bygg i Trosa AB har sedan mer än 100 år tillbaka bedrivit byggrörelse i Östra Sörmland. Vårt huvudkontor är beläget i Trosa och vi har likaså kontor i centrala Nyköping. Vi är i dag ca 40 anställda och omsätter ca 70 Mkr. Vår verksamhet är i första hand inriktad på nyproduktion och rot, Trä och Betong i storleksordningen 10 – 50 Mkr.

Vi bedriver likaså byggservice- underhålls- och reparationsverksamhet gentemot kommuner och kommunala fastighetsbolag samt privata fastighetsbolag, där vi i dagsläget innehar ett antal ramavtal. Vi befinner oss förnärvarande i ett expansivt skede och behöver därför förstärka vår organisation.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som kan ta ett totalansvar för en bestämd projektportfölj, innebärande ansvar för anbudsgivning, projektledning, ekonomiskt ansvar för ingående projekt, kvalitetsstyrning, arbetsmiljöansvar, personalansvar.

Vi vill också att du skall ingå i företagets ledningsgrupp.

Kvalifikationer

Du bör ha dokumenterad erfarenhet från liknande arbetsuppgifter i annat byggföretag, liksom kunskap om och förståelse för byggprocesser, projektering och utförande, erfarenhet av kvalitets- och miljöfrågor.

Erbjudande

Vi erbjuder rätt person ett fritt arbete under eget ansvar. Bra arbetsvillkor samt tjänstebil.

Ansökan

Vi vill ha din ansökan (CV och personligt brev) snarast och senast 6 november till johan@kjellbergsbygg.se

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att ringa till Johan Kjellberg: 070-598 49 34.

Se hela annonsen i PDF-format