Ledig tjänst 2021: Snickare med yrkesbevis

Ledig tjänst 2021: Snickare med yrkesbevis

Kjellbergs Bygg i Trosa AB är ett familjeföretag som funnits sedan 1908.

Kjellbergs Bygg erbjuder fastighetsägare, företag och privatpersoner i Sörmland och Stockholm en helhetslösning i nybyggnads- renoverings- och ombyggnadsprojekt.

Vi är idag 46 anställda och arbetar med nyproduktion, renoveringar, tillbyggnader, trä- & betongarbeten, Plattsättning samt fastighetsservice och Byggservice.
Våra kunder är bl.a. Skanska, Nokon AB, Nyköpingshem AB, Nyköpings Kommun, Trosa Kommun samt privata beställare och fastighetsbolag.

För att kunna fortsätta växa och möta den ökade efterfrågan så söker vi nu yrkeskunniga och självgående snickare, byggservice snickare och plattsättare.
Vi är verksamma i Nyköping/Trosa/Vagnhärad/Gnesta/Södertälje med omnejd.

Vi söker nu snickare med yrkesbevis till Trosa och Nyköpings avdelningarna samt plattsättare med yrkesbevis till våra entreprenader från Södertälje till Nyköping. Du är ansvarsfull, flexibel och noggranna och gillar att jobba i ett stort team eller i mindre grupper med växlande arbetsuppgifter.

Vi ser att du är social, du har minst körkort-B manuell växellåda och behärskar svenska i tal och skrift.

Extra meriterande om du har ställningscertifikat, heta-arbeten certifikat, tungalyft, skyddsombudsutbildning, erfarenhet som lagbas, arbetsledare eller dylikt.

Vi erbjuder heltidsanställning, provanställning i 6 månader och därefter tillsvidare. Lön enligt avtal och med omgående jobbstart.

 

Skicka din ansökan med CV och referenser via mail.

E-post: kontoret@kjellbergsbygg.se

 

 

Kjellbergs Bygg i Trosa AB, Redskapsvägen 1, Box 86, 619 22 TROSA, Tfn. 0156-260 35

Mail: kontoret@kjellbergsbygg.se
Hemsida: www.kjellbergsbygg.se
Instagram: www.instagram.com/kjellbergs_bygg_i_trosa_ab/
Facebook: https://sv-se.facebook.com/kjellbergsbygg/
Linkedin: www.linkedin.com/company/kjellbergs-bygg-i-trosa-ab